Wat doe ik voor u?

Mijn specialiteit is kijken en zien. Kijken hoe iemand zich gedraagt, zich beweegt, en zien wat dat zegt. Dat is voor iedereen anders; wat ik te bieden heb is dan ook geen truukje.
Veel mensen kennen gêne, laten zich remmen door een negatief zelfbeeld en durven de hulp niet te vragen die nodig is om dat te overwinnen. Die hulp geef ik.

ontspannen en aards

Ik leer mensen zich te ontplooien. Dat is goed voor iedereen. Wie emotioneel geremd is, kan niet adequaat reageren op de emoties van collega's. En collega's kunnen er evenmin mee uit de voeten. Terwijl zij dicht bij zichzelf blijven, maak ik mensen vrijer door bewegings- en stemopdrachten. Ze laten hun gevoel toe. Ze leren ermee om te gaan. Het wordt zichtbaar en helder.

lichtvoetig en flexibel

Mensen zijn hoofden geworden: het lichaam komt er in hun werk nauwelijks meer aan te pas. Maar wie de ruimte om zich heen voelt, kan beter voelen - en dus beter denken. Wie zich van zijn lichaam niet bewust is, kan niet ontspannen. Ik leer mensen te dansen. Het gaat niet om de passen. Het gaat om de vrijheid om jezelf de ruimte te geven en nieuwe mogelijkheden in jezelf te ontdekken.

het lichaam

Niet soepel genoeg? Wil je bewuster bewegen? Ik geef bewegingslessen, bijvoorbeeld voor acteurs.
Werken aan je conditie, spiercoördinatie trainen. Souplesse en kracht opbouwen, danstechniek leren. Het houdt je fit en geeft je plezier in je lichaam.
Heb je interesse? Neem contact op.

bovendien

Ik ben nu ook bezig om samen met Kees Hin een documentaire film te maken over afscheid en rouw, die gepland staat om in het voorjaar van 2009 te verschijnen.
In februari 2009 sta ik met Truus te Selle en Conny Postel met een lunchvoorstelling onder regie van Yolande Bertsch in Bellevue in Amsterdam.