Presentatietrainingen

Om een verhaal goed over het voetlicht te brengen, moet de spreker zelfverzekerd en ontspannen staan. Zij of hij moet goed bewegen, natuurlijk en met autoriteit.
Dat kun je leren.

foto: Marijke de Goey
Deze training is gericht op het geven van presentaties in werksituaties. Je leert stevig staan. Vloeiend en klinkend spreken. Rustig ademen. Vanzelfsprekend gebaren, je bewust van de ruimte, in contact met je publiek. Mijn doel is ieders unieke persoonlijkheid tot uiting te laten komen. Zodat je jezelf bent. Zodat je geloofwaardig bent en mensen makkelijk naar je luisteren.
Ik ben ervan overtuigd dat een bewust gebruik van stem en lichaam voor een leidinggevende even belangrijk is als voor een performer op het toneel.
Om deze trainingen kleur en kracht te geven werk ik graag samen met mensen uit andere disciplines.
Heb je interesse? Neem contact op.

Andere disciplines

Bijvoorbeeld geef ik trainingen over bewegen in de ruimte met Marijke de Goey, monumentaal kunstenaar. Als ik spreek over hoog en laag, links en rechts, reageert zij door te laten zien wat dat betekent. Zij maakt dingen groot of klein. Zij maakt op een andere manier zichtbaar waar de les over gaat. Dat inspireert en blijft bij.